Inkoop

U kan uw beeld en geluidsapparatuur aan ons verkopen. Alle apparatuur die wij inkopen gaat eerst naar onze technische dienst waar we het uit elkaar halen, de onderdelen nakijken, testen en schoonmaken. Daarna zal het apparaat uitvoerig getest worden en pas daarna gaat het weer terug de winkel in bestemd voor verkoop.

Wij verkopen al onze producten met garantie dus onze klant kan met een gerust en tevreden gevoel de winkel verlaten met de nieuwe aankoop.

Identificeren verplicht

Ons inkoopsysteem is digitaal gekoppeld aan politie-systemen. Wij zijn aangesloten bij het DOR (Digitaal Opkopers Register).

Als u aan ons iets verkoopt, dienen wij van u een legitimatiebewijs te zien en moet u minimaal 18 jaar oud zijn. Bij gestolen goederen die aan de hand van het serienummer naar boven komen volgt automatisch een melding. Op deze wijze werken wij mee aan het terugdringen van criminaliteit door diefstal. Meer hierover: www.stopheling.nl.

Inkoop telefoons / tablets

Wij kopen ook telefoons en tablets in van particulieren. Het gaat dan alleen om de bekende A merken. Dit omdat wij onze klanten altijd maximale service en garantie bieden en wij deze merken zelf kunnen servicen.

We hanteren kritische eisen en meest testen wij het toestel eerst uitvoerig om te kunnen bepalen of wij het willen inkopen. Soms hebben wij hiervoor wat langer de tijd nodig aangezien we onze toekomstige kopers ook van een goed en degelijk product willen voorzien.