Inkoop

U kan ook uw beeld en geluidsapparatuur aan ons verkopen. In overleg bestaat de mogelijkheid dat we de apparatuur bij u halen en ontvangt u direct uw geld. Wel dient de tv of geluidsinstallatie die u aan ons verkoopt goed te werken en geen gebreken te vertonen. Wij testen dit uiteraard eerst. De apparatuur dient compleet te zijn en als u nog beschrijvingen, boekjes, originele verpakkingen en dergelijke heeft dan kan de waarde omhoog gaan.

Met name als het gaat om geluidsapparatuur zijn wij erg selectief. Wij kopen voornamelijk alleen de betere merken in. Maar u kan altijd vrijblijvend een aanvraag bij ons indienen.

Bij televisies werken wij voornamelijk met de merken Samsung, Philips, LG en Sony. Maar ook hier kunt u weer een aanvraag indienen als het om een ander merk gaat.

Wanneer u aan ons uw apparatuur wil verkopen dan kunt u dat kenbaar maken via ons speciaal daarvoor bestemde mailadres inkoop@jointhesale.nl. Wij proberen snel op inkoopverzoeken te reageren, mits u ons voldoende informatie geeft zoals een duidelijke omschrijving met daarbij altijd een merk en typenummer. We maken dan een afspraak met u wanneer u het kan komen brengen.

Identificeren verplicht

Ons inkoopsysteem is digitaal gekoppeld aan politie-systemen. Wij zijn aangesloten bij het DOR (Digitaal Opkopers Register) en dienen daarom van u een legitimatiebewijs te zien en moet u minimaal 18 jaar oud zijn als u iets aan ons wil verkopen. Bij gestolen goederen die aan de hand van het serienummer naar boven komen volgt automatisch een melding. Op deze wijze werken wij mee aan het terugdringen van criminaliteit door diefstal. Meer hierover vind u op www.stopheling.nl.