Luisterdemo.nl

Luisterdemo.nl is onderdeel van Jointhesale TV & Audio. De naam zegt het eigenlijk al, u kan door middel van luister-demonstraties bij ons in de winkel of bij u thuis zelf bepalen welke speaker het best bij u en uw omgeving past.

Luisterdemo in onze luisterruimte

In onze winkel is een luisterruimte / showroom aanwezig. In deze ruimte kan u apart van de winkel en in alle rust uw oren verwennen door mooie klanken uit onze geweldige fijne luidsprekers. Van klein tot groot en van licht tot zwaar staan opgesteld in deze ruimte.

Luisterdemo bij u thuis kan ook!

Veel mensen vinden het prettig om geheel ongestoord zelf in eigen vertrouwde omgeving of huiskamer onze speakers te beluisteren. Ook dat is prima mogelijk want dan komen we gewoon bij u thuis met meerdere speakers. U mag zelfs uw buurman of een kennis erbij uitnodigen wat ons betreft. Dit kan u zelfs nog een voordeel in prijs opleveren!

Voordelen luisterdemo bij u thuis

  • Wij komen bij u aan huis met onze luidsprekers
  • Luisteren in uw eigen vertrouwde omgeving
  • Niet gestoord worden door andere klanten
  • Persoonlijk advies van onze service-adviseur
  • Meerdere luidsprekers luisteren mogelijk
  • Aangesloten op uw eigen of onze installatie
  • Vooraf bespreken we telefonisch uw wensen

Bel 0515-336283 / 06-13240860 voor een afspraak en informatie. Of mail ons op afspraak@luisterdemo.nl

Acoustic Energy luidsprekers

Acoustic Energy is een vermaard fabrikant van topklasse luidsprekers ontworpen in de UK. De reeks, van monitor tot vloerstaand, is ontstaan vanuit de studiowereld maar nu specifiek ontworpen om muziek in alle details en complexiteit weer te geven in en om uw huis. De afwerking is van hoge kwaliteit. Als u een hifi liefhebber vraagt naar de eigenschappen van een AE luidspreker dan zal hij antwoorden dat dit makkelijke, muzikale en mooi afgewerkte luidspreker is.

Officieel dealer

Luisterdemo.nl / Jointhesale TV & Audio is officieel dealer van het mooie merk Acoustic Energy. Dit merk zullen wij tijdens de luisterdemonstratie meenemen en aanbieden. Tevoren inventariseren wij telefonisch of persoonlijk eerst de situatie van uw apparatuur thuis en de situatie waar u graag naartoe zou werken. Op basis hiervan kunnen wij bepalen wat we mee dienen te nemen aan luidsprekers en wellicht eventueel ook een versterker, streamer of bijvoorbeeld een CD speler. Verdiept u zich maar vast in de geweldige recensies van de diverse HiFi bladen waar het gaat om Acoustic Energy luidsprekers.