Jointhesale, meer dan verkoop van TV en Audio alleen...

Om een duidelijk beeld te geven van wat wij allemaal doen, hebben we dit vast laten leggen in een mooie film. Alle onderdelen komen aan bod en zodoende kan u in een korte tijd veel over ons mooie bedrijf te weten komen. Deze bedrijfsfilm is gemaakt door TravAlma, zie https://travalma.com/

Vinyl, terug van weg geweest?

Of is de platenspeler eigenlijk nooit echt weg geweest? In ieder geval is de platenspeler momenteel erg populair, vooral ook onder jongeren merken wij. We zijn dealer van Thorens en Pro-Ject platenspelers met modellen vanaf het instapmodel tot bij Thorens de duurste speler. Daarnaast leveren wij ook phono- voorversterkers van low budget tot hoge kwaliteit. Kom gerust eens langs voor meer informatie, de koffie staat klaar!

Jointhesale TV & Audio in het kort

In april 2018 opende Jointhesale een winkel waar tweedehands TV's en audio-apparatuur te koop werden aangeboden. Door het grote succes werd er al snel uitgebreid op het gebied van diverse soorten audio apparatuur. Waar het eerst alleen surround betrof, volgde al snel HiFi Stereo apparatuur en soms heel erg fraaie vintage apparatuur. Ook voor nieuwe apparatuur kon men inmiddels bij ons terecht.

Eind 2019 bleek de winkel al te klein en werd er een zeer mooie A locatie in het centrum van Sneek gevonden voor een nieuwe winkel waar we sinds april 2020 gevestigd zijn.

Jointhesale vs Jointheaudio

Sinds januari 2021 hebben wij de handelsnaam Jointheaudio toegevoegd. Deze toevoeging is met name om nog meer aandacht op de afdeling audio te vestigen want deze blijft maar groeien.