Reparatie

Onze technische dienst, bestaande uit een team van vier monteurs, repareert alles op het gebied van HiFi stereo, surround, versterkers, platenspelers, overige audio en tv's. Iedere monteur heeft een eigen deskundigheid binnen een bepaald gebied.

Telefoon en tablet reparatie doen wij ook, maar niet zoals veel andere bedrijven binnen een uur of zelfs een half uur. Het vervangen van bijvoorbeeld een scherm, camera of accu kan heel snel, echter wij kiezen niet voor kwantiteit maar voor kwaliteit. Als het toestel voor sluitingstijd van de winkel binnen is gebracht dan is het in de meeste gevallen mogelijk de volgende ochtend het toestel weer af te halen. Eventueel is het mogelijk een leentoestel mee te krijgen voor het geval dit noodzaak is.

Geen onderzoekskosten

Wij rekenen geen onderzoekskosten, u krijgt dus als u de reparatie niet uit laat voeren niet een nare verrassing achteraf van een factuur voor zogenaamde onderzoekskosten. Dit kunnen wij doen omdat wij alles in eigen hand houden en niets opsturen naar werkplaatsen elders welke ook weer betaald moeten worden.

Werkwijze

U brengt het defecte apparaat bij ons in de winkel. Daar maken we een kort verslag van de huidige staat en nemen eventuele opmerkingen daarin mee. Soms geven we zelf al een advies inzake het wel of niet laten repareren. Onze technische dienst onderzoekt het apparaat en komt met een kostenopgaaf. We nemen contact met u op en bespreken de kosten van reparatie of onderhoud. Pas dan beslist u of u de werkzaamheden door ons laat uitvoeren.

Onderhoud

Inmiddels hebben veel klanten ons al ontdekt als het gaat om onderhoud van (vaak dure) geluidsapparatuur. Uit het hele land, en zelfs het buitenland, komen klanten naar onze winkel in Sneek om de apparatuur te laten onderhouden.

Net als bij een auto is het met audio apparatuur zo dat onderhoud belangrijk is. Vaak geven we veel geld uit om de auto tijdig te onderhouden maar gaan we er vanuit dat audio apparatuur een leven lang zonder onderhoud kan.

Naarmate de jaren verstrijken zal een audio apparaat 'vlakker' van geluid worden. Als er dan de nodige onderhoudsbeurt uitgevoerd is klinkt het geluid ineens weer veel 'voller'. Tevens zorgt tijdig onderhoud ervoor dat defecten minder snel optreden. Vergeet niet dat ook uw platenspeler na verloop van tijd onderhoud kan gebruiken.