Acoustic Energy AE309 luidsprekers NIEUW zwart per paar (2 stuks)

€ 1.290,00

Op voorraad

Beschrijving

Wij zijn officieel dealer van het merk Acoustic Energy


De Acoustic Energy AE309 staat garant voor een warm Engels geluid! Dankzij het doordachte ontwerp en de hoogwaardige componenten klinkt je favoriete muziek, film en serie als nooit tevoren. De speciaal ontworpen drivers zorgen ervoor dat iedere toon tot in de perfect weergeven wordt. De slanke vloerstaande luidspreker heeft een prachtige pianolak afwerking en past in nagenoeg ieder interieur!

Het ontwerp en componenten van Acoustic Energy AE309

De Acoustic Eenergy AE309 is een slanke vloerstaande luidspreker. Het doordachte ontwerp en de hoogwaardige componenten zorgen voor verbluffende prestaties op ieder gewenst volume. Ieder component is speciaal ontwikkeld voor de 300-serie, waar de AE309 onder valt.

Zo is de AE309 voorzien van een speciaal ontworpen tweeter. Met een diameter van 25 mm en aluminium membraam worden hoge tonen uiterst precies weergeven. Ook is deze tweeter voorzien van het Wide Despersion Technology. Deze technologie zorgt voor een naadloze integratie tussen middentoner en tweeter. Daarnaast zorgt de tweeter voor een breder geluid, waardoor de Acoustic Energy luidsprekers eenvoudiger te plaatsen zijn.

De middentonen worden weergeven door een 130 mm driver. Deze compleet nieuw ontworpen driver is vervaardigd uit hoogwaardige aluminium (ceramic aluminium). Dankzij het lichtgewicht materiaal worden de warme tonen met uiterste precisie weergeven.

Ook de lage tonen worden weergeven door een 130 mm driver. Deze driver zorgt voor diepe bassen, zodat je het geluid niet alleen hoort, maar ook kan voelen! Het basreflexpoort bevindt zich bij de Acoustic Energy AE309 aan de bovenzijde van de luidspreker. Hierdoor worden de lage tonen nóg gelijkmatiger door de ruimte verspreid. Door de rechthoekige vorm van het poort worden resonanties verminderd en worden ook lucht vibraties voorkomen. Zo ontstaan er strakke diepe bassen zonder resonantie.

De AE309 luidspreker is vervaardigd uit 18 mm MDF met hoge dichtheid. Dit maakt de luidspreker extra stevig en worden resonanties voorkomen. Ook zorgt voor de interne MDF constructie voor het voorkomen van resonanties.

Zeer indrukwekkende prestaties

De Acoustic Energy AE309 staat garant voor fenomenale prestaties. Dit is te danken aan de rijke historie van het Britse audiomerk en natuurlijk de hoogwaardige componenten. Het frequentiebereik van de luidspreker bedraagt van 38 Hz in de lage tonen tot aan wel 30.000 Hz in de hoge tonen. Dit alles met uiterste precisie weergeven. Het vermogen van de AE309 bedraagt 170 Watt.

Een zeer hoogwaardige afwerking

Naast de focus op het creëren van een warm en natuurgetrouw geluid heeft Acoustic Energy extra aandacht besteed aan de afwerking van de luidspreker. Zo heeft deze slanke vloerstaande luidspreker strak afgeronde randen. Samen met de prachtige hoogglans zwarte of witte pianolak past de AE309 in nagenoeg ieder interieur. Naast de afwerking met pianolak is de Acoustic Energy AE309 leverbaar met een walnootfineer.

Voor de meest kritische oren

De luidsprekers van Acoustic Energy staan voor een warm en natuurgetrouw geluid zoals we kennen van luidsprekermerken uit Engeland. Zo ook de Acoustic Energy AE309. Deze slanke hoog afgewerkte vloerstaande luidspreker is geschikt voor middelgroot tot grote ruimtes. Voor kleinere ruimtes kun je ook kijken naar de boekenplank luidsprekers, namelijk de AE300. Laat je favoriete muziek, film en serie tot leven komen met de AE309 van Acoustic Energy.


  • AE309
  • Bass reflex
  • Aanbevolen tot 175 Watt
  • Impedantie 4 ohm
  • Frequentie 38 / 30.000 Hz
  • H x B x D (mm) 900 x 175 x 280
  • 5 jaar garantie
  • Kleur: Zwart
  • Prijs per 2 stuks


DIT IS EEN NIEUW PRODUCT, INCLUSIEF 5 JAAR GARANTIE