Bose Soundplate Solo

€ 179,95

Uitverkocht

Beschrijving

Kijk je graag tv? Dan heeft Bose goed nieuws: het wordt allemaal nog veel beter! Met het Bose Solo TV sound system hoor je veel meer diepte en details in je favoriete programma’s. Precies zoals de bedoeling is. Het soort geluid dat de meeste flatscreen-tv’s met hun ingebouwde luidsprekers niet kunnen reproduceren. En met slechts één luidspreker en één aansluiting is het eenvoudiger dan ooit.


Kenmerken:

  • Breeddragend, gelijkmatig geluid in de hele kamer met de Bose luidsprekerarraytechnologie
  • Meer effecten, muziek en dialogen, helder en natuurlijk, met de eigen digitale signaalverwerking van Bose
  • Eén luidspreker past mooi onder uw flatscreen-tv en u heeft geen andere apparatuur nodig
  • Extreem eenvoudig instellen, met één aansluiting op de tv en één stekker in het stopcontact


Eén luidspreker. Een aansluiting

Het Bose Solo system past zonder obstakels onder de meeste tv’s tot 32 inch (81 cm) en onder veel tv’s tot 42 inch (106 cm). het is een ideale keuze voor de grootste kamer in huis of in een tweede kamer, zoals de slaapkamer. Sluit het systeem met één kabel aan op de tv, steek de stekker in het stopcontact en geniet binnen enkele minuten van een compleet nieuwe TV-ervaring. Je hoort al bij de eerste keer dat jouw favoriete tv-programma’s beter klinken dan je ooit had gedacht.

Bomvol prestaties

Al het geluid dat je hoort wordt mogelijk gemaakt door de geavanceerde Bose luidsprekerarraytechnologie. Het reproduceert een breed geluidsbereik gelijkmatig door de hele kamer, en dat met zo’n klein systeem. En met de eigen digitale signaalverwerking van Bose wordt dat geluid bij elk volume aangepast en geoptimaliseerd. Dus als je naar jouw tv-programma kijkt, hoef je niet het volume af te stellen als het geluid na een stil moment opeens extra hard wordt.

Hoor wat je allemaal hebt gemist

Het zijn je favoriete programma’s: drama's in de avond, comedyseries, reality-tv. En achter al deze programma’s gaat een wereld vol geluid schuil. Dus als je echt niets wil missen, til jouw TV-ervaring dan naar een nieuw niveau met het Bose Solo system. Voortaan geniet jij van heldere, duidelijke dialogen en subtiele geluidseffecten die je nog niet eerder waren opgevallen.


· Soundplate Solo

· Perfecte aansluiting op tv geluid

· Prima geluid ook bij praten

· 2.0 kanaals

· Tulp 2.0 analoog

· Coax Digital

· Optical (S/PDIF)

· USB

· Afstandsbediening

· 30 dagen garantieDIT IS EEN GEBRUIKT PRODUCT, COMPLEET EN GOED WERKEND