Marantz 2226b stereo receiver

€ 449,95

Op voorraad

Beschrijving

Deze Marantz 2226b is een stereo receiver van zeer hoge kwaliteit, ontwikkeld door Marantz, een naam die bekend staat om zijn kwaliteit in de audiocomponenten-industrie.

Het eerste model 2226b stamt uit 1977, dit exemplaar is ook in 1977 door Marantz gebouwd.

De receiver is door ons ge-serviced, alle schakelaars en potmeters zijn gereinigd en gesmeerd, de verlichting is vervangen door heldere LED verlichting welke het dichtst in de buurt komt van het origineel. Alle voorname onderdelen zijn doorgemeten en bevinden zich binnen de 10% afwijkingsgrens die wij hanteren. Het toestel is uitvoerig getest en heeft tevens een duurtest van enkele dagen glansrijk doorstaan.

Het vermogen van deze receiver is 29 Watt per kanaal. Dit lijkt weinig maar is meer dan voldoende om een paar flinke speakers aan te sturen.

De receiver weegt ca. 12 kg en de afmetingen zijn 44,0 x 13,7 x 36,5 cm.

Verzenden doen wij deze receiver liever niet. Eventueel is dit onder voorwaarden bespreekbaar, bij de betaling staat automatisch afhalen aangevinkt, dat kan u zo laten. Neemt u even telefonisch contact op voor het geval u toch wil laten verzenden, we kijken dan naar de mogelijkheden.