Marantz 4300 receiver stereo 2 + quadoradial 4 als nieuw!!

€ 1.499,00

Uitverkocht

Beschrijving

Deze Marantz 4300 is een stereo- en quadoradiale receiver van zeer hoge kwaliteit, ontwikkeld door Marantz, een naam die bekend staat om zijn kwaliteit in de audiocomponenten-industrie.


Het toestel bevat het exclusieve Marantz vari-matrix circuit dat 4-kanaals geluid simuleert van normale 2-kanaals stereoprogramma's is in staat om 4-kanaals geluid van elke matrix gecodeerde bron weer te geven. De 4300 kan ook elk afzonderlijk 4-kanaals programma weergeven, evenals gewone stereo- en monoprogramma's.


Dit fraaie exemplaar is tevens voorzien van de originele uitgebreide handleiding. Hierin staat beknopt omschreven hoe de werking het beste is bij stereo en bij quadrophonie. Tevens nog vele andere tips en zelfs schema's van het toestel.


Het eerste model 4300 stamt uit 1972, dit exemplaar is in 1975 door Marantz gebouwd.


De receiver is door ons ge-serviced, alle schakelaars en potmeters zijn gereinigd en gesmeerd, de verlichting is vervangen door heldere LED verlichting welke het dichtst in de buurt komt van het origineel. Alle voorname onderdelen zijn doorgemeten en bevinden zich binnen de 10% afwijkingsgrens die wij hanteren. Het toestel is uitvoerig getest en heeft tevens een duurtest van enkele dagen glansrijk doorstaan.


Het vermogen van deze zware receiver is 100 Watt per kanaal stereo en 40 Watt per kanaal quadrophonic.


Dat deze receiver zwaar is blijkt wel uit het gewicht van bijna 24 kg. De afmetingen zijn 49,0 x 14,6 x 38,5 cm.


Verzenden doen wij deze geweldenaar liever niet. Eventueel is dit onder voorwaarden bespreekbaar, bij de betaling staat automatisch afhalen aangevinkt, dat kan u zo laten. Neemt u even telefonisch contact op voor het geval u toch wil laten verzenden, we kijken dan naar de mogelijkheden.