Marantz MCR412 HiFi systeem met DAB+ Radio, CD-speler, Bluetooth NIEUW

€ 549,00

Niet (meer) op voorraad

Beschrijving

Marantz Melody Micro Set

De Melody is zorgvuldig ontwikkeld en afgesteld door een team met ruim 65 jaar ervaring en kennis op het gebied van hifi en laat je op een bijzondere manier genieten van je audiocollectie. Geniet van prachtig muzikaal geluid van iedere bron, of het nu digitaal of analoog is.

Het compacte, elegante minisysteem van Marantz is voorzien van een cd-speler en decodeert verliesvrije Hi-Res audiobestanden naar het juiste formaat. Met de vier versterkerkanalen drijf het met gemak twee paar luidsprekers aan. Verder biedt de FM en DAB+ tuner & ingebouwde Bluetooth eindeloze luistermogelijkheden. Daarnaast koppel je het HiFi systeem eenvoudig met je TV of Blu-Ray speler voor haarfijn geluid bij je favoriete series.


Alle voordelen op een rij:

  • Uitzonderlijke Marantz-geluidskwaliteit
  • Geschikt voor zowel CD's als WMA/MP3 (CD-R/RW)
  • Ingebouwde Bluetooth
  • 2 Optische digitale ingangen voor o.a. TV, Blu-Ray of DVD
  • Ingebouwde FM- en DAB+ tuner
  • 2 x 60 Watt versterker


Het mooiste muzikale geluid
Geniet van muziek zoals muziek is bedoeld. Van iedere bron, of het nu digitaal of analoog is. De Melody decodeert verliesvrije hi-res audiobestanden in ALAC-, FLAC- en WAV-formaat tot 24-bits/192-kHz, evenals DSD 2,8MHz en 5,6MHz muzieknummers (het audiofiele formaat van SACD) via de USB-ingang.

Werkt met alle luidsprekers
De Melody is voorzien van vier digitale versterkerkanalen met hoge efficiëntie en lage vervorming. Je kunt twee paar luidsprekers aansluiten met afzonderlijke volumeregeling voor ieder paar. Of sluit slechts één paar speakers aan met dubbel zoveel vermogen en de optie om een paar audiofiele bi-amp-speakers aan te sluiten. Bovendien is de Melody volledig compatibel met speakers met lage impedantie, inclusief 4-Ohm-modellen.

Eenvoudig connecten via Bluetooth
Koppel draadloos met Bluetooth-apparaten om uw favoriete muziek gemakkelijk te streamen. Met de ingebouwde Bluetooth-technologie kunt u uw favoriete muziekdiensten eindeloos streamen vanaf uw mobiele apparaat.

Kijk films & series met voortreffelijke audio
Sluit uw digitale tv of kabel/satelliet-settopbox en een Blu-Ray- of DVD-speler aan op een van de twee digitale audio-ingangen en geniet van een digitale audioweergave met volwaardig dynamisch bereik tijdens het kijken van uw favoriete films en tv-programma's. De Melody ontwaakt automatisch bij het waarnemen van een audiosignaal van de televisie en kan worden gekoppeld aan de afstandsbediening van je tv.

Elegant & functioneel design
De Melody combineert verfijnde elegantie en een doordacht ontwerp in een compacte netwerk-CD-receiver. Ontworpen met de moderne audiofiel in het achterhoofd en is gemaakt van superieure materialen die bijdragen aan een nog betere audiokwaliteit. Tevens is de Melody voorzien van een duidelijk, leesbaar scherm met twee regels.


Dit is een nieuw product, voorzien van 2 jaar fabrieksgarantie