Pro-Ject Debut III Esprit OM10 platenspeler zwart NIEUW incl 2 jr garantie

€ 379,00

Niet (meer) op voorraad

Beschrijving

De meest gewilde audiofiele design-draaitafel met carbon-arm en DC-voeding!
De eerste Debut platenspeler, die eind jaren negentig werd geïntroduceerd, was een revolutie voor de hifi-industrie. Voor het eerst na de komst van de Compact Disc en de veronderstelde teloorgang van vinylplaten, een analoog product dat opnieuw opduikt in de "massamarkt" - iets wat alle muziekliefhebbers zich konden veroorloven.


De nieuwe DEBUT CARBON ESPRIT (DC) is ontworpen om in deze categorie nieuwe standaarden te stellen voor het komende decennium - perfect getimed als analoog is vandaag de dag weer een gerespecteerde bron, terwijl de vraag naar goede draaitafels weer toeneemt!


De meest voor de hand liggende verbetering is de opname van een CARBON TUBE voor de onderarm, wat de stijfheid verhoogt en ongewenste resonantie vermindert. Dit materiaal wordt normaal gesproken veel gebruikt in high-end onderarmen, maar - vanwege de kosten - is het nooit gebruikt in producten met een lager prijsniveau's. Samen met andere verbeteringen zoals een verhoging van de schotelgrootte en het gewicht om een nog vlottere rotatie van het totale geluid te realiseren.


De kwaliteit is sterk verbeterd. Het goedgekeurde ontwerp van de riemaandrijving biedt een geluidsarme wisselstroommotor met effectieve motorontkoppeling (door gebruik te maken van TPE-demping), en ultraprecisie frequentie DC-gedreven AC-generator (zoals Speed Box) voor ultieme snelheidsstabiliteit zonder ongewenste trillingen.