Pro-Ject Primary E PHONO platenspeler wit NIEUW incl 2 jr garantie

€ 279,00

Niet (meer) op voorraad

Beschrijving

NIEUWE Pro-Ject Primary E PHONO platenspeler wit


Gericht op geluidskwaliteit. Puur en simpel
Door technische uitmuntendheid boven 'toeters en bellen' te plaatsen, is de Pro-Ject Primary E ontworpen met de beste geluidskwaliteit voor zijn prijs. Het hoofdlager is gemaakt van roestvrij staal en loopt in een met Teflon gecoate bronzen bus. Dit type technische kwaliteit is meestal gereserveerd voor veel duurdere decks en helpt de primaire E zijn toonaangevende geluidskwaliteit te bieden. Tevens beschikt het model Primary E PHONO over een ingebouwde phono voorversterker.

Een winnaar wordt beter
De Primary serie is al meermaals bekroond en gebruikt nu een volledig herziene motor voor zuiverder geluid. Geen 9V voeding meer, maar een motor die direct op 230v draait. Pro-Ject gebruikte deze techniek eerder alleen maar op z’n high-end modellen. Zonder de externe voeding en de nodige verwerking biedt de nieuwe Primary E een lage vervorming en een extreem stabiel geluid.

Eenvoudige installatie
Ondanks dat het een echt hifi-geluid biedt, is de primaire E ontworpen voor gebruiksgemak. Als je denkt dat een draaitafelopstelling aansluiten moeilijk is als rocket-science, bewijst de Pro-ject Primary jou het tegendeel.
Dit goed klinkende beltdrive-dek biedt het snelst mogelijke installatieproces omdat het vooraf ingesteld is in de fabriek en zo uit de doos komt. Geen verdere aanpassingen zijn nodig.
Tracking force en anti-skating zijn zorgvuldig ingesteld en een acryl stofkap is inbegrepen. De draaitafel is verkrijgbaar in een mat zwarte of mat witte kleur.

In de fabriek aangebracht Ortofon Element
Deze platenspeler is vooraf uitgerust met een Ortofon OM-cartridge van hoge kwaliteit. Met een soepele, natuurlijke geluidsweergave is de OM 1S vloeiend en klinkt muzikaal. Als onderdeel van het Optimum Match (OM) serie, is de stylus te upgraden.

Phono voorversterker

Deze platenspeler is voorzien van een phono voorversterker en kan dus op vrijwel alle stereo en surround receivers / versterkers worden aangesloten op de PHONO aansluiting of bijvoorbeeld een vrije andere aansluiting. Weet u niet zeker welke aansluiting u het beste kan gebruiken, dan is het handig even telefonisch contact met ons op te nemen voor de juiste configuratie.