Thorens TD 102 A platenspeler noten NIEUW incl 2 jr garantie

€ 749,00

Niet (meer) op voorraad

Beschrijving

De Thorens TD 102 A platenspeler is een volautomatische platenspeler die veel gemakken biedt. Deze snaaraangedreven Thorens platenspeler is bijzonder fraai afgewerkt en wordt geleverd inclusief Audio-Technica element, stofkap en een geïntegreerde phono voorversterker.


Deze slanke Thorens TD 102 A platenspeler biedt alle moderne gemakken die het leven makkelijk maken. Met een druk op de knop wordt de geheel nieuwe carbon toonarm netjes boven de plaat gebracht, waarna het fijn musicerende, al in de platenspeler voorgemonteerde Audio-Technica AT VM 95 E element veilig in de eerste groeven van de plaat zakt. Met een handige bedieningsknop weet de Thorens TD 102 A of hij een single (7") of LP (12") af moet tasten. Aan het einde van de plaat zal de arm automatisch weer omhoog worden gebracht en naar de beginstand terugkeren, waarna de Thorens uit zal schakelen.


Dankzij de geïntegreerde phono voorversterker is de Thorens TD 102 A platenspeler aan te sluiten op alle moderne hifi-systemen, zoals versterkers of diverse streaming audio speakers en -componenten van merken als Bluesound, B&W, Yamaha of Sonos. Een fraaie stofkap, een rubberen platenmat en een standaard interlink zitten al in de verpakking. De hoogglans afwerking van de Thorens TD 102 A zorgt ervoor dat de automatische Thorens platenspeler zeker in het zicht mag staan, ook wanneer er niet naar vinyl wordt geluisterd.