Thorens TD 402 DD platenspeler noten NIEUW incl 2 jr garantie

€ 899,00

Op voorraad

Beschrijving

NIEUWE Thorens TD 402 DD platenspeler noten


Thorens TD 402 DD platenspeler: van alle gemakken voorzien


De Thorens TD 402 DD platenspeler voorziet in alle gemakken. In de nieuwe, uit carbon vervaardigde TP 72 toonarm zit een afneembare headshell met daarin een Audio-Technica AT-VM95E element gemonteerd. Wie wil, kan zelf nog altijd een ander type element monteren.


De bediening van deze Thorens platenspeler is eenvoudig. Een Auto Start en Auto Stop functie zijn voorhanden. Het draaiplateau begint dan met draaien zodra de arm in de buurt van de rand wordt gebracht. En een phono voorversterker is al ingebouwd. De Thorens TD 402 DD platenspeler kan dus op elke versterker of actieve speaker worden aangesloten. Deze phono voorversterker kan desgewenst worden uitgeschakeld, handig voor wie een losse phonotrap bezit.


Direct drive


Dankzij de stabiele en uiterst stille directe aandrijving van het draaiplateau levert de Thorens TD 402 DD een dynamische, correcte weergave van vinyl. De voeten onder de speler werken tevens dempend, zodat u minder snel negatieve trillingen ervaart die door de ondergrond waarop de Thorens geplaatst is worden overgebracht. Natuurlijk worden een stofkap en voeding meegeleverd.


Jointhesale is dealer van Thorens. Op iedere nieuwe platenspeler van Thorens 2 jaar garantie.